• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kavga kanlı bitti
31 Temmuz 2011 Pazar 11:30

Kavga kanlı bitti

Konya'daki 28 yaşındaki işportacı Uğur Toprak, aynı yerde tezgah açmak isteyen 21 yaşındaki Abdullah Yeşil ile 24 yaşındaki Mustafa Selvi'yi çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle ateş açarak yaraladı

Konya'daki  28 yaşındaki işportacı Uğur Toprak, aynı yerde tezgah açmak isteyen 21 yaşındaki Abdullah Yeşil ile 24 yaşındaki Mustafa Selvi'yi çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle ateş açarak yaraladı.

Olay, bugün saat 11. 30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Mısır Çarşısı önünde meydana geldi. Uğur Toprak iddiaya göre aynı yerde tezgah açmak isteyen Abdullah Yeşil ve Mustafa Selvi'yi, "Burada satış yapmayın. Başka bir yerde satış yapın. "dedi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmaya Uğur Toprak'ın arkadaşı 26 Mustafa Doğan da katıldı.
 
Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Uğur Toprak, tezgahının altına sakladığı ruhsatsız pompalı tüfekle Yeşil ve Selvi'nin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu vücudlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Yeşil ve Selvi, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Uğur Toprak ve Mustafa Doğan da polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA