• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Katil zanlisi Cem Gariboğlu teslim oldu
17 Eylül 2009 Perşembe 08:35

Katil zanlisi Cem Gariboğlu teslim oldu

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu İstanbul'da yakalandı

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Gariboğlu teslim oldu.

         İstanbul Valisi Muammer Güler, Gariboğlu'nun gözaltına alındığı haberini, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile birlikte açıkladı.

        İstanbul Valisi Muammer Güler, başı kesilerek öldürüldükten sonra cesedi Etiler'deki bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Gariboğlu'nunu gözaltında olduğunu bildirdi.
       Güler, ''Bizim açımızdan firari şüphelinin yakalanmış olması işin önemli bir boyuttur. Şimdi gıyabi tevkifi vicahiye çevrilmek üzere ilgili Cumhuriyet Savcılığına teslim edilecek'' dedi.

  Gazetecilerin, zanlının nerede yakalandığını sormaları üzerine Vali Güler, ''Bahçelievler semtinde avukatı tarafından arkadaşlarımızla kurulan koordinasyon neticesinde teslim edildi ve gözaltına alındı'' yanıtını verdi.

BABA SÜREYYA KARABULUT
Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut ise ''Emniyet teşkilatımızı ve diğer yetkilileri tebrik ediyorum. Çok sevinçliyim. Devletimiz sözünü tuttu'' dedi.
            Zanlı C.G'nin gözaltına alınmasının ardından AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Süreyya Karabulut, bundan sonra cinayetin arka bahçesine bakılması gerektiğini ifade etti.
''Türkiye'nin gözü aydın, Türk kamuoyunun gözü aydın'' diyen Karabulut, emniyetin görevini yaptığını, bundan sonra Türk adaletinin de görevini aynı ve kusursuz bir şekilde yapmasını beklediğini söyledi.

İLK SÖZÜ: "BABAMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM"
        Öte yandan C.G'yi polise teslim eden avukatı Aytekin Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, zanlının ilk sözlerinin ''Babama çok üzülüyorum" olduğunu söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA