• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kartal’da hedef ilk deplasman galibiyeti
07 Şubat 2014 Cuma 14:41

Kartal’da hedef ilk deplasman galibiyeti

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 20.hafta maçında bugün deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 20.hafta maçında Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. Geçen hafta sahasında oynadığı Sivasspor maçını güzel oyun ve net bir skorla 3-0 mağlup etmişti. Torku Konyaspor güzel oyunu sürdürüp bu sezon ilk defa deplasmanda galibiyet arıyor. Torku Konyaspor, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen ve tedavisine devam edilen Ali Turan dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenman topla oynanan oyunlarla başlarken, 5'e 2 ile devam etti. Oyuncular daha sonra koşu ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

KASIMPAŞA İLE 10.RANDEVU

Torku Konyaspor , Spor Toto Süper Lig 20.hafta açılış maçında konuk olacağı Kasımpaşa ile bugüne kadar 9 kez karşı karşıya gelirken, 5 maçı Kasımpaşa, 1 maçı da Yeşil Beyazlılar kazandı, 3 mücadele ise berabere sona erdi.

İLKER MERAL İLE BU SEZON İLK MAÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Kasımpaşa ile Torku Konyaspor arasında oynanacak olan  20.hafta maçında görevlendirilen İlker Meral, son olarak 14 Nisan 2013 tarihinde Torku Konyaspor’un iç sahada 1-0 kazanılan Adanaspor karşılaşmasında düdük çalmıştı. Meral'in yardımcılıklarını Bursa'dan Hakan Yemişken ve Ardahan'dan Özgür Ertem yaparken, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Kemal Yılmaz.

 

Saat: 20.00

Yayın: Lig TV 2

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

KASIMPAŞA: Isaksson , Yalçın , Sancak , Babel , Adem , Scarione , Sanharib , Barış , Erhan, Alparslan , Castro

TORKU KONYASPOR: Itandje , Selim , Kokalovic , Tolga , Ergün, Ali Çamdalı, Tomas Borek , Aleksandr Hleb , Djalma , Gekas , Hasan Kabze

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA