• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kartal’da hedef 3 puan
29 Mart 2014 Cumartesi 11:40

Kartal’da hedef 3 puan

Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Torku Konyaspor bugün sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Konya Atatürk Stadyumu'nda saat 19.00'de başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.

Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Torku Konyaspor bugün sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Geçen hafta Bursaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek 5 haftadır süren galibiyet özlemine son veren Torku Konyaspor, Galatasaray’ı yenerek alt sıralarla bağını koparmak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’ye elendikten sonra, ligde de Kayserispor’a yenilerek büyük yara alan Galatasaray’da Drogba ve Felipe Melo forma giyemeyecek. Dün basına ve taraftara kapalı olarak maç öncesi son antrenmanını yapan yeşil-beyazlılarda, Galatasaray maçı kadrosu da netleşecek. Zorlu 90 dakikada kart cezalısı Erdinç ve Mehmet Güven takımda yer alamayacak. Öte yandan maç biletleri büyük oranda tükendi. 15-35-75 liradan satılan biletlerden az sayıda kalanının maç günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'ndaki gişelerden satılacağı öğrenildi. Rakip takım taraftarı için ayrılan 2 bin 200 biletin günler öncesinden satıldığı bildirildi.

HALİS ÖZKAHYA İLE BU SEZON 3.MAÇ

Torku Konyaspor'un Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında bugün oynayacağı maçta görevlendirilen Halis Özkahya, Torku Konyaspor’un MP Antalyaspor'u iç sahada 2-0 yendiği ve Gençlerbirliği ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçlarda düdük çaldı. Özkahya'nın yardımcılıklarını İstanbul'dan Mustafa Emre Eyisoy ve İzmir'den Ekrem Kan yaparken, İzmir'den Serkan Gencerler dördüncü, Trabzon'dan Abdullah Yılmaz beşinci, İzmir'den Ferhan Kestanlıoğlu ise altıncı hakem olarak görev yapacak.

GALATASARAY İLE SÜPER LİG'DE 26.RANDEVU

Torku Konyaspor bugün B.Şehir Bld. Atatürk Stadyumu'nda Spor Toto Süper Lig'in 27.hafta maçında konuk edeceği Galatasaray ile bugüne kadar oynadığı 25 maçta 2 galibiyet, 20 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. SPOR SERVİSİ

 

Saat: 19.00

Yayın: Lig TV

TORKU KONYASPOR: İtandje, Selim, Ergün, Vukovic, Ali Turan, Ali Çamdalı, Tomas Borek, Hleb, Hasan Kabze, Djalma, Gekas

GALATASARAY: Muslera , Eboue, Semih , Hakan, Telles , Hajrovic , Selçuk, Sneijder, Yekta, Umut , Burak

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA