• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kartal Tarzan avında!
28 Nisan 2013 Pazar 14:05

Kartal Tarzan avında!

Torku Konyaspor Play-Off için büyük önem taşıyan maçta bugün sahasında Lig 3.'sü Manisasporu konuk edecek.
Torku Konyaspor Play-Off için büyük önem taşıyan maçta bugün sahasında Lig 3.'sü Manisaspor’u konuk edecek. Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 14.00'de başlayacak. Yeşil-beyazlıların maçlarda 6'ya 3 üstünlüğü bulunuyor.
PTT 1. Ligde mücadele eden Torku Konyaspor 32. hafta maçında sahasında Manisaspor ile karşı karşıya gelecek Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Maçı İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Esat Sancaktar yaparken, maçın dördüncü hakemi Sertan Bakan. Ligde ilk 6 mücadelesi veren ve 46 puanla 6. sırada yen alan Torku Konyaspor 50 puanla 3. durumda bulunan Manisaspor'u yenerek ilk 6 içindeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.Torku Konyaspor’da, Manisaspor maçının planları 3 puan üzerine yapıldı. Takımda sakat olan Murat Kalkan, Ali Dere, Semih Aydilek ve Erkan Sekman dışında eksik yok. Cezalı oyuncu yok. Ancak, Muhammet, Ars ve Recep 3’er sarı kartla oynayacak. Maçı için stadyumda bilet satışları saat 10.00’da başlayacak. Stad kapıları ise 12.00’de açılacak. Taraftarların izdihama neden olmamaları için stada erken gelmeleri istendi. Hafta boyunca teknik-taktik antrenmanlar yapan ve dün ter idmanıyla hazırlıkları tamamlayarak tesislerde kampa giren Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Ali Turan, Selim, Erdinç, Muhammet- İshak, Murat Akın- Ömer Ali, Neca, Erdal, Ars.

İSTATİSTİKLERDE KONYASPOR ÖNDE
Torku Konyaspor ile Manisaspor, bugün 14. maça çıkacaklar. İki takım arasında daha önce oynanan 13 maçın 6’sını Konyaspor, 3’ünü Manisaspor kazandı. 4 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. İstanbul bölgesi hakemi Volkan Bayarslan ise bugün Kartal’ın, bu sezon 2. maçına çıkacak. Bayarslan daha önce Samsun’da oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan maçta düdük çalmıştı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA