• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karşıyaka maçı önem kazandı
20 Ekim 2011 Perşembe 13:18

'Karşıyaka maçı önem kazandı'

Konyaspor'un takım kaptanı Hakan Aslantaş, oynanan her maçın Konyaspor adına bir kazanım olduğunu ve yavaş yavaş istenilen düzeye gelmeye başladıklarını ifade etti.

Denizlispor karşısında iyi oynayıp iyi mücadele ettiklerini ve kazanmayı sonuna kadar hak ettiklerine inandıklarını söyleyen takım kaptanı Hakan Aslantaş, oynanan her maçın Konyaspor adına bir kazanım olduğunu ve yavaş yavaş istenilen düzeye gelmeye başladıklarını ifade etti.

Değerlendirmelerine, "Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz. Acıları acılarımız" sözleriyle başlayan takım kaptanı Hakan Aslantaş, "Sahamızda kazanamadığımız bir maçın ardından Denizlispor gibi iyi bir takım karşısında deplasmanda mücadele verdik. Birinci dakikadan son düdüğe kadar iyi mücadele ettik, iyi oynadık. Birbirinden güzel iki gol attık. Yakaladığımız pozisyonlarda vardı. Ama her şeye rağmen kazandığımız en önemlisi de hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Oyuncu arkadaşlarımız her maçla kendilerine biraz daha özgüven kazanıyor. Bu da daha iyi takım olacağımız anlamına geliyor. Artık sıra kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmaya geldi. Bunun ilk adımını da Karşıyaka maçı ile atarız. Mücadelelerinden dolayı arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA