• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARMEKten anlamlı ziyaret
20 Ocak 2011 Perşembe 14:14

KARMEK'ten anlamlı ziyaret

Karatay Belediyesi Meslek Edindirme Kursları kuaförlük branşında eğitim alan kursiyerler, öğrendikleri teorik bilgiler doğrultusunda Huzurevi sakinlerinin saçlarını keserek, kişisel bakımlarını yaptı.
Karatay Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KARMEK) kuaförlük branşında eğitim alan kursiyerler, öğrendikleri teorik bilgiler doğrultusunda Huzurevi sakinlerinin saçlarını keserek, kişisel bakımlarını yaptılar. KARMEK yönetimi tarafından organize edilen ve sosyal sorumluluk bilincine güzel bir örnek teşkil eden bu hizmetle bilgilerini pratiğe dökme şansını bulan kursiyerler, yaşlıların çalışmalarını beğenmelerinden dolayı da mutluluk duyduklarını söylediler.
 
Kuaför adaylarının ziyaretinin onlar için büyük bir moral vesilesi olduğunu belirten Huzurevi sakinleri ise KARMEK kursiyerlerinin yakın ilgisinden dolayı memnun kaldıklarını dile getirdiler. Memnuniyetleri yüzlerinden okunan Huzurevi sakinleri bu hizmette emeği geçen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye de teşekkürlerini ilettiler.
 
Kuaförlük branşı eğitmeni Asiye Burcu Işık yaptığı açıklamada  “Bugün buradaki amaçlarımızdan biri de, Karmek’te verilen eğitimlerin topluma olan faydasını insanlara göstermek hem de yaşlılarımızı mutlu etmek ve öğrencilerimizin pratik olarak gelişmelerine yardımcı olmaktı. Umarım herkesi memnun etmişizdir” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA