• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARMEKte diksiyon kursuna kayıtlar devam ediyor
13 Ekim 2011 Perşembe 16:21

KARMEK'te diksiyon kursuna kayıtlar devam ediyor

Yeni eğitim yılına başlayan Karatay Meslek Edindirme ve El Sanatları Kursu (KARMEK) her yıl olduğu gibi bu yılda bayanların ilgi odağı oldu. Eğitim verilen 9 branşa ilginin fazla olduğunu dile getiren

Yeni eğitim yılına başlayan Karatay Meslek Edindirme ve El Sanatları Kursu (KARMEK) her yıl olduğu gibi bu yılda bayanların ilgi odağı oldu. Eğitim verilen 9 branşa ilginin fazla olduğunu dile getiren KARMEK yetkilileri bu yıl yeni açılan diksiyon kursuna ise kayıtların devam ettiğini ifade etti.

Günde iki seans şeklinde eğitime devam eden diksiyon kursuna sabah 15, öğleden sonra ise 15 kursiyer olmak kaydıyla 30 kişinin ders görebileceğini ifade eden KARMEK yetkilileri, öğretmen Şermin Yıldız’ın nezaretinde derslerin devam ettiğini belirtti. Her yıl yüzlerce kişinin eğitim gördüğü Karatay Belediyesi Meslek Edindirme ve El Sanatları Merkezinin, geleneksel el sanatlarını yaşatmak, özellikle ev hanımları ve genç kızları meslek sahibi yapmak amacıyla sürdürdüğü eğitim faaliyetlerine 3 Ekim Pazartesi günü başlayan KARMEK’te diksiyon kursu için kayıtların Karatay Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve KARMEK merkez binasında alındığını dile getiren yetkililer, KARMEK bünyesinde verilen eğitimlerin ücretsiz olduğunu vurguladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA