• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARMEK Recep İvedike gitti
10 Mart 2010 Çarşamba 14:51

KARMEK Recep İvedik'e gitti

Karatay Belediyesi Meslek Edindirme ve El Sanatları Merkezi (KARMEK) kursiyerlere yönelik sosyal aktiviteleri sürdürmeye devam ediyor.
Karatay Belediyesi Meslek Edindirme ve El Sanatları Merkezi (KARMEK) kursiyerlere yönelik sosyal aktiviteleri sürdürmeye devam ediyor. KARMEK kursiyerleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyelerinin eşleri ve bayan meclis üyeler ile birlikte son günlerde vizyonda olan Recep İvedik 3 filmini izledi.
 
Yaklaşık 250 kursiyerin katılımının gerçekleştiği sinema gösterimine ilgi oldukça yoğundu. Son günlerde vizyonda olan ve yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3 filminde yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikâyesi konu ediliyor.
 
Kurs süresince sadece mesleki eğitimle kalınmayıp, kent dışı geziler, piknikler, huzurevi ve müze ziyaretleri, tiyatro ve sinema gösterimleri gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Karatay Belediyesi Meslek Edindirme ve El Sanatları Merkezinde bu tür aktivitelerin devam edeceğini ifade eden Karatay belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karmek kursiyerlerinin sosyal etkinliklere katılımlarını sağlamak amacıyla düzenlenen programların devam edeceğini bildirdi.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA