• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARMEK hayalleri gerçekleştiriyor
09 Mayıs 2013 Perşembe 15:35

KARMEK hayalleri gerçekleştiriyor

Karatay Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve kısa adı KARMEK olan Karatay Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerleri kurslarda edindikleri teorik ve pratik bilgiler ışığında kendi alan...

Karatay Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve kısa adı KARMEK olan Karatay Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerleri kurslarda edindikleri teorik ve pratik bilgiler ışığında kendi alanlarında kendi işyerlerini açıyor.

Genç bayanlara yönelik sürdürülen cilt bakımı ve kuaförlük kursu öğrencisi Gülizar Tosun kendi kuaför dükkanını açarak meslek hayatına atıldı. Karmek kurslarında aldığı bilgi ve kazandığı beceri sonucunda meslek sahibi olarak “altın bileziği” koluna takan Tosun; kuaför dükkanının açılışında sevinci ve gururu birlikte yaşadı. Açılışta bir konuşma yapan Tosun Karmek yöneticilerine, eğitmenlerine ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkürlerini dile getirirken, diğer kursiyerlere de cesaret göstererek iş hayatına atılmaları yönünde tavsiye de bulundu. Yanında yardımcı personel de çalıştırmayı da planlayan Tosun, yaz aylarında işlerin yoğunlaşması ile birlikte istihdamının sayıca artacağını belirtti.

Çocukluğundan beri kuaför olmak istediğini ve bu hayaline Karmek’te aldığı eğitim vesilesi ile kavuştuğunu belirten Gülizar Tosun, diğer kursiyerlerin de hayalleri doğrultusunda çalışmalarının başarıya ulaşması temennisinde bulundu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA