• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karlıovada çatışma: 3 şehit
15 Ağustos 2015 Cumartesi 18:00

Karlıova'da çatışma: 3 şehit

Bingöl Karlıova'da terör örgütü PKK mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit düştü, 6 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı, Bingöl'ün Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde 3 askerin şehit edildiğini, 6 askerin de yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün saat 15.00 sularında Bingöl'ün Karlıova ilçesi Hacılar köyünde mevkisinde bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yapılan yol kapamasına müdahale maksadıyla, bölgeye intikal eden Jandarma Özel Harekat birliğine ait araçlarından birinin geçişi esnasında, önceden yola döşenmiş uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının infilak ettiği belirtildi.

Patlayıcının infilak etmesiyle kahraman 3 personelin şehit düştüğü, 6  personelin ise yaralandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olay sonrası bölücü terör örgütü mensuplarıyla temas sağlanmış olup, bölgeye sevk edilen taarruz helikopterleri ve takviye unsurlarımızla operasyona devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman personelimize de acil şifalar temenni ediyoruz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA