• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karısını döverken canından oluyordu
24 Ocak 2013 Perşembe 11:52

Karısını döverken canından oluyordu

Konyada bir kişi karısını döverken kalp krizi geçirdi. Ambulansa alınan koca hastaneye kaldırılırken, dudağı patlayan kadın da aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.
Konya’da bir kişi karısını döverken kalp krizi geçirdi. Ambulansa alınan koca hastaneye kaldırılırken, dudağı patlayan kadın da aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.
Olay, merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi TOKİ Konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, A.İ. (45) tartıştığı karısı M.İ’yi (44) darp etmeye başladı. Bu sırada kalbi sıkışan A.İ. yere yığıldı. Yediği dayaktan dudağı patlayan ve hafif morluklar oluşan kadın kocasının kalp krizi geçirdiğini fark ederek durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri göğsünde ağrı olan A.İ’yi ambulansa alarak ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra A.İ. ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hafif morlukları olan ve dudağı patlayan M.İ. de polis tarafından aynı hastaneye getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Kadının, kocasından şikayetçi olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
YORUMLAR
ee..
sezen ak
darısı diğer Allah'tan korkmayanların başına...
212.156.62.126
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA