• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kardeşliğin Kapıları Kurbanla açıldı
02 Kasım 2012 Cuma 11:15

Kardeşliğin Kapıları Kurbanla açıldı

Kimse Yok Mu bu yıl kurban bayramında Türkiye ile birlikte toplam 75 ülkede kurban organizasyonu düzenleyerek 258 bin 624 aileye ulaştırdı.
Kimse Yok Mu’dan Kardeşliğin Kapıları Kurbanla açan herkese teşekkür
Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı “Kimse Yok Mu Derneği kurban organizasyonlarda. 86 bin 208 hisse kurban kesilerek etleri ihtiyaç sahibi yaklaşık 258 bin 624 aileye ulaştırıldı.”dedi
Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı “ Dünyanın dört bir yanına kurban sevincini taşıyan Kimse Yok Mu, Afrika'dan Asya'ya, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya gönül köprüleri kurarak kurban coşkusunu paylaştı. "Kardeşliğin kapısı kurban açılsın" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde sosyal incelemesi yapılmış ihtiyaç sahibi ailelere kurban Eti ulaştırıldı. Kapı kapı dolaşarak kurban etlerinin dağıtımında görev alan gönüllüler, kurbanın sıcak iklimini gittiklere yerlere taşıyarak kurdukları gönül köprüleriyle, ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.
75 ülkeye taşınan kurban coşkusu Türk insanının dünya ile olan bağlarını güçlendirdi. 86 bin 208 hisse kurbanın etleri; din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken gönüllüler, gittikleri yerlerde sevgi gösterileri ile karşılandı.
.Kurbanla gelen kardeşlik, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.Kimse Yok Mu'ya kurban bağışında bulunan yardımseverlerse bayram boyunca kurban organizasyonlarını kimseyokmu.org. tr ve kimseyokmu.tv siteleri ile twitter.com/kimseyokmu ve facebook.com/kimseyokmudernegi sayfalarından canlı olarak takip etti.
Türkiye'de ve dünyadaki kurban organizasyonlarını anlık olarak takipçileriyle paylaşan Kimse Yok Mu ayrıca 'Kurban Bayramı'nda 'kardeşliğin fotoğrafları'nı da Twitter'da buluşturdu. Bayram süresince gönüllüler, Kimse Yok Mu aracılığıyla en güzel Bayram fotoğraflarını paylaşarak sosyal medyada gönül köprüsü kurdular.”dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA