• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karavan Parkı İtalyan misafirleri ağırlıyor
23 Nisan 2012 Pazartesi 12:15

Karavan Parkı İtalyan misafirleri ağırlıyor

Hazreti Mevlana nın gel çağrısına uyarak karavanlarıyla Karataya gelen İtalyan Misafirler yol yorgunluklarını Karatay Belediyesi Karavan Parkında dinlenerek gideriyorlar.
Hazreti Mevlana’ nın gel çağrısına uyarak karavanlarıyla Karatay’a gelen İtalyan Misafirler yol yorgunluklarını Karatay Belediyesi Karavan Parkı’nda dinlenerek gideriyorlar. Ereğli Çevre Yolu üzerinde Hobi Bahçeleri bitişiğinde oluşturulan Karavan Parkı Konya’ya gelen yerli ve yabancı turistler için vazgeçilmez bir konaklama imkanı sağlıyor. Konya’nın tanıtımı ve sosyal çehresinin gelişmesi bakımından da büyük önem taşıyan Karavan Parkı “konaklamanın” tarifini de değiştiriyor.

Karatay Belediyesi Karavan Parkı’nın son misafirleri İtalya’dan karavanlarıyla bütün Avrupa’yı kat ederek Karatay’a ulaşan İtalyan turistler oldu. Karatay Karavan Parkı’nı internet aracılığı ile bulduklarını söyleyen İtalyan turistler, Karavan Parkı’nda sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karavan Parkı’nın çok temiz olduğunu belirten turistler, elektrik, su gibi hizmetlerin sağlanmış olduğunu söyledi. Konya’ya ulaşana kadar pek çok şehirden geçtiklerini belirten İtalyan turistler, Karatay Karavan Parkı’nın eşine zor rastlanır kalitede konaklama imkanı sağladığını dile getirdi.

İtalya’nın farklı şehirlerinden bir araya gelerek Karatay Belediyesi Karavan Parkı’na ulaşan 28 kişilik İtalyan turist grubun bir sonraki durağının da Antalya olduğu dile getirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA