• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay’da sürücü kursu araçları dezenfekte edildi
14 Haziran 2020 Pazar 14:37

Karatay’da sürücü kursu araçları dezenfekte edildi

Karatay Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüs(Kovid-19) salgınında normalleşme süreciyle birlikte ilçe genelindeki sürücü kursu araçlarını dezenfekte etti.

Türkiye, Mart ayından bu yana Koronavirüs ile olan mücadelesini geniş kapsamlı sürdürüyor.

Ülke genelinde uygulanan sıkı tedbirler ve alınan kararlar sayesinde vaka sayısında azalma yaşanırken, normalleşme adımları da birer birer hayata geçerken yaklaşık 2 aydır kapalı olan birçok işletme ve iş yerleri de kapılarını müşterilerine açmaya başladı.

Salgınla mücadeleyi ilk günden bu yana titiz şekilde sürdüren Karatay Belediyesi de tedbirleri üst seviyede tutmaya devam ediyor. Söz konusu önlemler kapsamında ilçedeki sürücü kurslarına ait araçları, Karatay Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi.



ÜLKEMİZİN NORMALLEŞME SÜRECİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak ilçenin yoğun olduğu noktalarda tedbirlerin alınmaya devam edildiğini vurgulayarak vatandaşların da bu konuda hassas hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Hasan Kılca, “Ülkemiz genelinde uzun bir süredir kapalı olan işletmeler yeni normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte artık vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Tabi bu süreçte salgın riskinin yeniden oluşmaması için kurallar ve tedbirler çok önemli. Karatay Belediyesi olarak bizler de bu sürece katkı sunmak adına ilçemizdeki sürücü kurslarımıza ait kurs eğitim araçlarını dezenfekte ettik. Hemşehrilerimizin de bu süreçte önlemlerini alması ve herhangi bir rehavete kapılmaması gerekiyor. Bu hastalığı ancak alacağımız tedbirler sayesinde yenebiliriz. Bizim bu savaştaki silahımız sosyal mesafe, hijyen ve maskedir. Belediye olarak bizler, gerekeni yapmaya ve hastalık bitene kadar dezenfekte çalışmalarımıza düzenli olarak devam edeceğiz” dedi.

SAĞDIÇ'TAN KARATAY BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Karatay Belediyesi'nin eğitimin her alanında destekleriyle var olduğunu söyleyen Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç; "Pandemi nedeniyle yaklaşık 3 aydır ara verilen motorlu taşıt sürücü kursu sınavları başladı. Karatay Belediyemizin ekiplerinin desteğiyle sınavda görev yapacak olan bütün araçların dezenfektan işlemi gerekleştirildi. Bu desteğinden dolayı Belediyemize teşekkür ediyorum. Bu yeni normal süreçte tedbirleri elden bırakmadan hayatın sosyal akışını devam ettireceğiz." ifadelerine yer verdi.

Dezenfekte çalışmalarından dolayı Karatay Belediyesi'ne teşekkürlerini ileten Konya Sürücü Kursları Derneği Başkanı Fatih Kocakafa ise sürücü adaylarının sağlığı için gerekli tüm önlemlerin alındığını kaydetti.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA