• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda rögar temizleniyor
19 Ekim 2011 Çarşamba 16:39

Karatay'da rögar temizleniyor

Karatay Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından yapılan cadde ve sokaklarımızdaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başlandı.

Kışın sağanak yağmurlarda su baskınlarıyla karşılaşmamak amacıyla kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde her yıl rutin olarak Karatay Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından yapılan cadde ve sokaklarımızdaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başlandı.

2011 yılı içerisinde 1500 rögar yapım ve tamirini gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve ilçede yaşayan vatandaşların daha huzurlu bir kış geçirmeleri için almış olduğu tedbirleri artırdı. Karatay ilçe sınırları içerisinde farklı bölgelerde çalışmalarına devam eden ekipler kış hazırlıklarından ilki olan rögar temizliğini cadde ve sokaklarda sürdürürken diğer taraftan tahrip olan rögarları tamir ediyor. Rögarların içine pet şişe, ağaç parçaları, bina önüne getirilen tamir ve tadilat malzemelerinin atılmaması için vatandaşı uyaran Fen İşleri yetkilileri; Kış aylarının yaklaşması ile yağmur, kar sularının taşkınlık yapmaması ve vatandaşı rahatsız etmemesi için gerekli kış hazırlıklarının yapıldığını belirtiti. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fen İşleri ekiplerinin kışa hazırlık çalışmalarına hız verdiğini belirterek Cadde ve sokakalarda oluşabilecek su birikintileri için rögar temizliğinin devam ettiğini söyledi. Başkan Hançerli, oluşturulan takviye ekiplerle Karataylı’nın daha huzurlu bir kış mevsimi geçirmeleri için yaşanan olumsuzluklara müdahale etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA