• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda parklara yoğun ilgi
02 Mayıs 2012 Çarşamba 14:51

Karatay'da parklara yoğun ilgi

Karatay Belediyesi tarafından yapılan Karavan Parkı, Hayvanat Bahçesi, Adalet ve Olimpiyat Parkı gibi büyük parklar bahar mevsiminin gelmesi ile ziyaretçi akınına uğradı.

Karatay Belediyesi tarafından yapılan Karavan Parkı, Hayvanat Bahçesi, Adalet ve Olimpiyat Parkı gibi büyük parklar bahar mevsiminin gelmesi ile ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar güneşin yüzünü göstermesi ile park ve bahçelere koştu. Çeşitli spor aktivitelerinin yanı sıra mangalda yapan ziyaretçiler, Karatay Belediyesi tarafından yapılan parklarda gönüllerince eğlendi.
 
Doğanın bahar mevsimiyle birlikte uyanışına şahit olmak ve keyifli zaman geçirmek isteyen ziyaretçiler Konya’nın tek hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ni gezmeyi de ihmal etmedi. 83 türde yaklaşık 520 hayvanın barındığı hayvanat bahçesi özellikle çocukların vahşi yaşamı tanıması için de ziyaret edilen yerlerin başında geliyor. Hayvanat Bahçesi’nin yanı sıra Adalet Parkı ve Olimpiyat Parkı gibi büyük parklarda da Karataylılar piknik yaparak, çeşitli oyunlarla uzun ve çetin geçen kış mevsiminin ardından güneşli havayı değerlendirdiler.
  

  Karatay’ın sadece Konya’dan değil; Hollanda’dan da misafirleri vardı. Karavanları ile Hollanda’dan yola çıkan turist grup Karatay Belediyesi Karavan Parkında konaklayarak Karatay güneşinin tadını çıkardı. Hollanda’dan Karatay’a kadar bisikletleriyle yolculuk yapan Hollandalı bisikletçilerde çadır kurarak Karatay Belediyesi Karavan Parkı’na misafir oldular. Hollandalı misafirler Karatay Belediyesi Karavan Parkı’nın sağladığı elektrik, su gibi imkanlardan çok memnun kaldıklarını belirterek Karatay Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA