• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda Muhsin Yazıcıoğlu Parkının temeli atıldı
30 Eylül 2013 Pazartesi 16:12

Karatayda Muhsin Yazıcıoğlu Parkının temeli atıldı

Karatay Belediyesince yapılacak Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.
Karatay Belediyesi’nce yapılacak Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.
 
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, törende yaptığı konuşmada, Karatay'ın üçüncü büyük parkı olma özelliği taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın, 53 bin metrekarelik alanı kapsadığını ifade etti.
 
Karfet ve Fetihkent konutları arasında yer alan parkın, yaklaşık 6 bin yıllık geçmişe sahip bir höyük olduğunu belirten Hançerli, "Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismine yakışır bir park olacak" dedi.
 
BBP İl Başkanı Osman Seçkin de geleceğin Muhsin Yazıcıoğullarının oynayacağı parkın yapımında emeği geçen Hançerli ve ekibine teşekkür etti.
 
Seçkin, parkın tamamlanmasıyla açılış törenine, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yazıcıoğlu ailesini davet edeceklerini sözlerine ekledi.
 
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ise merhum Yazıcıoğlu’nun iyi ve vefalı bir dava adamı olduğunu söyledi. Konya'nın vefalı bir şehir olduğunu dile getiren Kabakçı, parka Yazıcıoğlu'nun ismi verilerek, yaşatılmasının vefanın bir örneği olduğunu vurguladı.
 
Konuşmaların ardından, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın temeli atıldı.
 
Törene, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkan Vekili Übeyit Aça, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA