• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay’da kış hazırlıkları tamam
01 Aralık 2015 Salı 14:32

Karatay’da kış hazırlıkları tamam

Havaların soğumasıyla birlikte yağışların ilçeyi ulaşım yönünden olumsuz etkilememesi açısından hazırlıklarını tamamlayan Karatay Belediyesi, Karataylının rahat bir kış geçirmesi için çalışmalarını tamamladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kış mevsiminin olumsuz geçmesi durumunda belediye olarak bir dizi tedbirler alındığını ve kışa hazır olduklarını ifade etti. Özellikle yeni bağlanan mahallelerde yol yapım, düzenleme ve soğuk asfalt çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Hançerli, belediye olarak 4 kar küremeli tuz solüsyon aracı, 2 solüsyon aracı, 9 greyder, 7 büyük kepçe, 6 bekoloder kepçe ve 5 mini kepçe araçlarıyla müdahale ekibinin hazır bekletildiğini belirterek, yaklaşan kış mevsimi için 100 ton torbalı, 150 ton açık tuz ve 100 ton solüsyon alınarak stokta hazır olduğunu vurguladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Hemşehrilerimizin olumsuz kış şartlarından en az etkilenmeleri noktasında üzerimize düşeni yapacağız" diyerek, belediye olarak son teknoloji kullanılarak Karatay'ın her mahallesine en kısa zamanda müdahale edecek ekiplerin hazır hale getirildiğini sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA