• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda kar temizleme çalışmaları
22 Ocak 2012 Pazar 14:46

Karatay'da kar temizleme çalışmaları

Karatay Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler gece başlayan kar yağışı ile mesaiye erken başladılar.

Karatay Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler gece başlayan kar yağışı ile mesaiye erken başladılar. Yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve vatandaşların daha huzurlu bir kış geçirebilmeleri için önceden alınan tedbirler sayesinde Karatay Belediyesi, buzlanma ve olası kazaları önlemek adına otomatik tuzlama aracı ve kar küreği araçları ile yolları trafiğe açtı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, gece bastıran kar yağışıyla birlikte tuzlama çalışmaları gerçekleştirildiğini, sabah saatlerinde ve gün içerisinde Karatay’ın tüm ana caddeleri ve ara sokakları dahil olmak üzere kar temizleme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Kış şartlarına karşı tüm tedbirlerin alındığını ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerin hazır bekletildiğini belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ekiplerin 6 greyder, 3 mini kepçe, otomatik tuzlama araçları, kar küreği araçları ile tüm ekibin  ana caddelerde tuzlama çalışmaları yol açma ve kaldırım üzerinde biriken karların temizlenmesi ile alakalı çalışmaların gerçekleştirildiğini kaydetti. Amaçlarının vatandaşın mağdur olmasını önlemek olduğunu söyleyen Hançerli, yapılan tuzlama ve kar temizleme çalışmalarının yanında, kar ve yağmur suları ile tıkanabilecek rögarların temizliğini de kış mevsimi öncesinde yapıldığını ve bu yönde herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti. Başkan Hançerli, “Vatandaşlarımızın huzuru için yapmış olduğumuz bu özverili çalışmalar bundan sonrada aralıksız olarak devam edecek” dedi. 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA