• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda gençlik buluşmaları başladı
10 Mayıs 2010 Pazartesi 16:54

Karatay'da gençlik buluşmaları başladı

Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği Gençlik Buluşmalarının ilki hafta sonu Karkent Mahallesinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Gençlik Buluşmaları”’nın ilki hafta sonu Karkent Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıya Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karatay Belediye Başkan Vekili Ömer Gül, Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Ünal, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Başkan Yardımcısı Enes Şişman, Ak Parti İl Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Oral, Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkan Vekili Ramazan Özkurt, Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, yönetim kurulu üyeleri, ünlü karikatürist Salih Memecan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkan Vekili Ramazan Özkurt Ak Parti Gençliği olarak beklentilerin çok olduğu ülkemizde görevlerinin ne denli önemli ve kutsal olduğunun bilincinde olduklarını belirterek; Siyasette gençlere de yer vermek ustalığın şiarındandır diyen Ak Parti Genel Başkanı ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir gençlik olma adına ellerinden gelen her şeyin mücadelesini vereceklerini söyledi.
 
Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Ünal ise yaptığı konuşmada, toplumun huzuru ve istekleri doğrultusunda yola çıktıklarının altını çizerek, teşkilat çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak, Konya’mıza ve Karatay’ımıza hizmet için mücadele vereceklerini ifade etti.
 
Karatay Belediye Başkan Vekili Ömer Gül ise İlçe Teşkilatı ile birlikte el ele vererek birçok başarıya imza attıklarını ve hizmet yarışı içerisinde olduklarını belirterek; “Belediye olarak gençlere yapılacak en büyük yatırımın eğitim olduğu düşüncesi ile Karatay’ımıza 13 okul kazandırdık ve eğitime açtık” dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ise konuşmasında, Türkiye’de buraya kadar Ak Parti’yi Genel Başkanımız ve Başbakan’ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Gençleri’nin taşıdığını ifade ederek, “Önümüzde çok zorlu bir süreç var. Sandık ufukta göründü. Başbakan’ımızın sırtındaki yükü bizim taşımamızın zamanı geldi” dedi.

 

Konuşmaların ardından Mahalli sanatçılar ve aşıkların atışmaları ile birlikte ilki düzenlen Gençlik Buluşmaları sona erdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA