• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda emekliler bir araya geldi
08 Ocak 2012 Pazar 15:20

Karatay'da emekliler bir araya geldi

Karatay Belediyesi, düzenlediği Emekliler Gecesi ile tüm emekli insanımızı bir araya getirerek doyasıya bir müzik ziyafeti ve akabinde çiğ köfte ikram etti.
Karatay’a kazandırılan emekli konaklarıyla bu ülkeye hizmet etmiş ve ardından emekli olmuş insanları unutmayan Karatay Belediyesi, düzenlediği Emekliler Gecesi ile tüm emekli insanımızı bir araya getirerek doyasıya bir müzik ziyafeti ve akabinde çiğ köfte ikram etti.
 
Başak Tesislerinde düzenlenen geceye AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda emekli katıldı. Gecede kısa bir Konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli emekli insanlara, bu memleketin gelişimine hizmet veren ve emeği geçen insan gözüyle baktıklarını dile getirdi. Emekli insanların bu ülkeye hizmet ettiğini ve bu hizmet kervanının bitmeyerek yetişen yeni nesillerin hizmete devam ettiğini ifade eden Hançerli, Hz. Mevlana’nın diyarına hizmet etmek kendileri için bir onur vesilesi olduğunu belirtti.
 
Karatay’da çocukların, gençlerin ve emeklilerin unutulmaması gerektiğini söyleyen Başkan Hançerli, bu tür programların artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.
Ardından söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, emekli insanlarımızın bu ülkenin geçmiş yıllarda yaşadığı ve içinde bulunduğu durumu daha iyi bildiğini ifade ederek, bugün ise dünyanın gıpta ile baktığı, hayranlıkla izlediği örnek gösterilir bir ülke konumuna geldiklerini bunu da Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu olduklarını söyledi. Ömer Ünal; “Sizler bize destek verdiğiniz sürece inşallah bu ülke ecdadımızın bize bıraktığı şekilde yine parlayan yıldızı olacak” dedi.
 
Gecede protokol konuşmalarında son olarak söz alan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, “Gönlünüz her zaman genç kalmış ki bu topluluğu burada yakalayabilmişiz. Sizlerin yüzlerinizdeki gülümsemeler hiçbir şekilde eksik olmasın” dedi. Bu ülke topraklarında bazılarının işçi olarak, bazılarının memur ve bazılarının ise serbest piyasada çalışmak suretiyle farklı sektörlerde çok büyük hizmetler verdiğini dile getiren Samancı, böyle bir gecede kendilerini bir araya getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve ekibine teşekkür etti. Verilen emaneti en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Gülay Samancı, insan yaşamını daha üst seviyelere çıkarma noktasında AK Parti olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.
 
Düzenlenen gecede emeklilerin okuduğu duygulu şiirler ve çeşitli hediye çekilişinin ardından sahne alan Cahit Nazlı ve ekibinin seslendirdiği Türk Sanat Müziğinden güzel eserlerle emekliler doyasıya eğlendi. Gecede ayrıca programa gelen tüm katılımcılara çiğ köfte ikram edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA