• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz
13 Eylül 2010 Pazartesi 11:40

'Karatay'da çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz'

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye çalışanları ile bayramlaştı
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye çalışanları ile bayramlaştı.
 
Birim amirleri ile birlikte ilk olarak Tatlıcak Tesislerinde Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan personel ile bayramlaşan Başkan Hançerli, daha sonra İsmail Karakuş Fidanlığı’nda Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bayramlaşırken hizmet binasında çalışan memurların da Ramazan Bayramını tebrik etti.
 
Karataylının rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için arefe günü başlatılan ve bayram süresince de devam eden çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederek konuşmasına başlayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; ekip ruhuyla yaptıkları çalışmalar ile Karatay'ı modern bir ilçe konumuna kavuşturmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Türkiye’de imkanları ve kaynakları en iyi olan belediyelerden biri olduklarını ve belli bir çıtaya ulaştıklarını belirterek bu çıtayı yükseltmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Hançerli; Bayram öncesi Karatay ilçe sınırları içerisinde hemen hemen girilmedik bir yol, temizlenmedik bir sokak kalmadığını dile getirdi.
 
Belediye çalışanları olarak bir ekip ruhu içerisinde olduklarını ifade eden Hançerli; Karatay’ın geçmişteki unutulmuşluğunu giderecek çalışmalar yaptıklarını belirtti.
 
Başkan Hançerli; belediye olarak kimseye borçlarının bulunmadığını, personelinin özlük haklarının tamamının verildiğini dile getirirken Ramazan Bayramı öncesi müdürlükler arası bir dayanışma sergilenerek Karatay'ı bayrama hazır eden ekibine bir kez daha teşekkür etti. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA