• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda bahar temizliği devam ediyor
11 Nisan 2012 Çarşamba 14:40

Karatay'da bahar temizliği devam ediyor

Karaman Yolu Caddesi ile Hayvancılık Araştırma Merkezi arasında kalan ve Kanal Caddesi orta kısmında bulunan Taşkın Koruma Kanalında Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından
Karaman Yolu Caddesi ile Hayvancılık Araştırma Merkezi arasında kalan ve Kanal Caddesi orta kısmında bulunan Taşkın Koruma Kanalı’nda Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleme çalışması yapıldı.
 
Kanal Caddesinin orta kısmında kalan ve DSİ tarafından yapılan Taşkın Koruma Kanalı’nın temizlenmesinin ardından 12 kilometre uzunluğundaki caddenin çehresi de değişti. Kanal Caddesi çevresinde yaşayan vatandaşların oluşacak kötü kokudan olumsuz etkilenmemesi amacıyla hava ısınmadan yapılan temizlik çalışmasıyla cadde yaza hazırlandı. Çalışmada İŞKUR ile Karatay Belediyesi arasındaki Toplum Yararına Çalışma Protokolü çerçevesinde 4 ay süreyle Karatay Belediyesi’nde istihdam edilen işçiler görev aldı. Karatay’ın en büyük caddesi olan Kanal Caddesi’nde gerçekleşen Taşkın Koruma Kanalı temizleme çalışmalarının yanı sıra diğer temizlik çalışmaları da Toplum Yararına Çalışma Protokolü kapsamında işe başlayan personelin katkılarıyla gerçekleşecek. Bahar hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Karatay Belediyesi ekipleri Karatay’ı daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe haline getirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA