• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda aile meclisi toplandı
04 Kasım 2011 Cuma 16:20

Karatay'da aile meclisi toplandı

Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen grup toplantısında bir araya geldi.
Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen grup toplantısında bir araya geldi.
 
Karatay Belediye Meclisi'nin 4 Kasım 2011 Cuma günü gerçekleştireceği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde Belediye Meclis Üyeleri'nin katılımıyla AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nda bir toplantı düzenlendi.
 
AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, AK Parti Konya İl Teşkilatı Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kururulu Üyesi Hasan Hüseyin Karapınar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Ünal ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri'nin hazır bulundu.
 
Grup toplantısının açılış konuşmasını yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli katılımcılara Mevlâna Kültür Merkezi karşısında yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmasından Kamulaştırma çalışmalarına, altyapı çalışmalarından katlı otopark'a, yapımı tamamlanan tesislerden beldelere yapılması planlanan yatırımlara  kadar slayt eşliğinde belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
 AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan ise, iç tüzük yönetmeliklerine göre Genel Merkezinin grup toplantılarına önem verdiğini dile getirerek, bu tür toplantıların bir aile meclisi olduğunu rutin olmaktan öte verimliliği artırdığını belirtti.
 
AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Ünal; Karatay'ın referandum, genel ve yerel seçimlerde da elde ettiği başarıların çıtasını sürekli yükselttiğine dikkat çekerek grup toplantılarının bu süreçler için önemli olduğunu söyledi. Ünal; “Bu tür toplantılarda ifade edilmek istenen herhangi bir görüş  tavsiye ve temenniler ve eleştiriler olabilir bu açıdan grup toplantıları büyük önem taşımaktadır”dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA