• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda 2012 değerlendirme toplantısı
11 Ocak 2012 Çarşamba 15:26

Karatay'da 2012 değerlendirme toplantısı

Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve daire müdürleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile bir araya gelerek Karatay ilçesinin daha da gelişmesi noktasında istişare toplantısı yapıldı.

Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve daire müdürleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile bir araya gelerek Karatay ilçesinin daha da gelişmesi noktasında istişare toplantısı yapıldı.

Karatay Belediye binasında öğle yemeğinde bir araya gelen ve Karatay’ın daha modern ve çağdaş kent kimliğine kavuşması için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Kaymakamlığı daire müdürleri ve Belde Belediye Başkanları da hazır bulundu.
 
Karatay İlçesinin 2011 yılında gerçekleştirilen yatırımlar ve 2012 yılı projelerinin anlatıldığı toplantı hakkında açıklama yapan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karataylının desteği ile yaşam standardı bakımından ilçemizi daha yüksek seviyelere taşımak adına bir araya geldiklerini ve Karatay’ın 2012 yılında daha ileri seviyelere nasıl taşınması gerektiği konusunda istişare toplantısı geçekleştirildiğini söyledi.
 
Hazreti Mevlana’nın diyarına hizmet etmenin kendileri için büyük önem arz ettiğini dile getiren Altıntaş, Karatay Belediyesinin 2011 yılında gerçekleştirdiği hizmetlerle ilçenin daha da gelişmesine katkıda bulunduğunu ve bundan dolayı da Başkan Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti. Yapılan toplantının Karatay ilçesine büyük faydalar sağlayacağının inancında olduğunu belirten Kaymakam Mustafa Altıntaş, daire müdürleri birlikte Karatay Belediyesi hizmet binasını gezerek Başkan Hançerli’den bilgi aldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA