• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karataya yarı olimpik yüzme havuzu
19 Ekim 2010 Salı 16:06

Karatay'a yarı olimpik yüzme havuzu

Karatay Belediyesi 2010 yılı yatırımları içerisinde yer alan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezinin temel atma töreni için son hazırlıklar yapılıyor.
Karaciğan Mahallesi’nde 9 bin 782 metrekare alan üzerine kurulacak olankompleksin inşaat alanında incelemelerde bulunan Karatay BelediyeBaşkanı Mehmet Hançerli, Karataylıların talepleri doğrultusunda ilçedeeksikliği hissedilen Kapalı Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’nin ihalesözleşmesinin tamamlanıp, kompleksin inşaat çalışmalarına başlandığınısöyledi. Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan projenin kamulaştırmamaliyeti dahil toplam 4,5 milyon TL’yi bulduğunu dile getiren BaşkanHançerli, yapılan hizmetin ilçedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağınıvurguladı. Karatay Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve GençlikMerkezi’nin temelini 25 Ekim pazartesi günü düzenlenecek bir törenleatacaklarını ifade eden Başkan Hançerli, kompleksin yapım aşamasının 320 gün sürmesinin planlandığını ve 2011 yılı Ağustos ayında tamamlanarakhalkın hizmetine sunulacağını kaydetti.

Karatay ilçesine bir ilki daha kazandırmanın mutluluğu ve gururunuyaşadıklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli;yapılacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor KompleksiTesisleri içerisinde; genel ve çocuk yüzme havuzu, jakuzi, vitamin bar,Türk hamamı, sauna, buhar odası, şok havuzu, dinlenme salonları vefitness spor merkezinin yanı sıra bir çok sportif ve dinlendiriciaktivitelerin de yer alacağını belirtti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA