• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karataya hizmet edenler iftarda buluştu
01 Ağustos 2012 Çarşamba 13:02

Karatay'a hizmet edenler iftarda buluştu

Karatay Belediyesi Çiltaş Tesislerinde düzenlediği iftar programında Belediye Meclis Üyeleri, Hizmet-İş ve Bem-Bir-sen sendikalarının yöneticileri, Konya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu...
Karatay Belediyesi Çiltaş Tesislerinde düzenlediği iftar programında Belediye Meclis Üyeleri, Hizmet-İş ve Bem-Bir-sen sendikalarının yöneticileri, Konya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Karatay ilçesi muhtarları ve belediye çalışanlarını bir araya getirdi.
Karatay’ı daha iyi seviyelere getirmek adına birlik ve beraberlik havasında verilen iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ramazan ayında hem oruç ibadetinin yerine getirildiğini, hem de rutin belediye hizmetlerinin eksiksiz olarak yürütüldüğünü dile getirdi. Belediye personeli ile 252 Bin nüfuslu ilçeye hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Hançerli, verdikleri kararlarla Karatay’ı değişime götüren Belediye Meclis Üyelerini, alınan kararların uygulanmasında büyük bir görev üstlenen mahalle muhtarlarını ve belediye çalışanlarını fırsat buldukça bir araya getirerek, gerçekleştirilen dayanışma ile Karatay’ın daha iyi seviyelere yükseleceğini belirtti. “Bir yerde gelişim olacaksa ekip ruhunun olması gerekir” diyen Başkan Hançerli, kutsal bir beldede yaşadıklarını ve bu beldeye hep birlikte hizmet etmeye sevdalı çalışanlar olduklarını söyledi. Hizmette amaç Karatay’ı yenilemek, güzelleştirmek ve kentsel dönüşümü hızlandırarak yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu ifade eden Hançerli, yapılan çalışmalarla hizmetin yerinde olduğunu ve araç teçhizat yönünden eksiksiz çalışıldığını belirterek çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti.
Hz. Mevlana’nın diyarında tecrübeli bir yönetimle hizmet verdiklerini vurgulayan Başkan Hançerli, sosyal belediyeciliğe de önem verdiklerini sözlerine ekledi.    
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA