• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay’dan Ramazan yardımı
25 Ağustos 2009 Salı 12:58

Karatay’dan Ramazan yardımı

Her yıl mobil aşevi ile mahallelerde iftar yemeği dağıtan Karatay Belediyesi, bu yıl farklı bir uygulama yaparak dar gelirli ailelere gıda paketi ve sıcak yemek veriyor.
Her yıl mobil aşevi ile mahallelerde iftar yemeği dağıtan Karatay Belediyesi, bu yıl farklı bir uygulama yaparak dar gelirli ailelere gıda paketi ve sıcak yemek veriyor. İhtiyaç sahibi her ailenin kendi evine iftar yemeğini birebir ulaştıran Karatay Belediyesi, bu uygulamayı Ramazan ayı boyunca sürdürecek.
 
İlçe sınırları içerisindeki yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanlarında olma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ‘‘Karatay Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizi bulundukları konumdan biraz olsun kurtarmak, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak için imkânlarımız dâhilinde Sosyal Belediyecilik anlayışımızla hareket etmekteyiz. Bereket ayında onların sofralarına bir katkımız olması ve yüzlerinin gülmesi için çaba sarf ediyoruz. Amaç ve gayemiz dar gelirli halkımıza yardım eli uzatarak bir nebze olsun mutlu olmalarını sağlamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmektir’’ dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere sadece gıda paketi ve sıcak yemek vermenin yanında onların sıkıntılarına da yardımcı olduklarını dile getiren Başkan Hançerli, dağıtımın 3 koldan devam ettiğini ifade etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA