• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay’da Çatalhüyük Pazar Market açıldı
27 Ağustos 2009 Perşembe 17:15

Karatay’da Çatalhüyük Pazar Market açıldı

Karatay Belediyesi tarafından yaptırılan Çatalhüyük Pazar Market alanı düzenlenen törenle açıldı.

Karatay Belediyesi tarafından yaptırılan Çatalhüyük Pazar Market alanı düzenlenen törenle açıldı.
Çatalhüyük Mahallesinde yapılan pazar marketin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Kaymakamı Abdullah Etil, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, davetliler ve pazarcı esnafı katıldı.
Törende konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçeye 6'ncısı kazandırılan pazar marketin 6 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu söyledi. İstiklal Mahallesinde de bu yıl içerisinde pazar market uygulamasının yapılacağını kaydeden Başkan Hançerli, "Belediye olarak bize düşen vatandaşın işini kolaylaştırmak. Daha temiz sağlıklı bir ortamda alışveriş yapma imkanını sunmak adına bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise konuşmasında, Konya belediyelerinin dünya da krizin hüküm sürdüğü günlerde çalışmaları aksatmadan belli bir programla günümüz şartlarına uygun şekilde devam ettirdiğini söyledi.
Konuşmaların ardından İl Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın yaptığı duayla Çatalhüyük Pazar Marketin açılışı kurdele kesilerek yapıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA