• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Zabıtasından lokanta denetimleri
25 Ekim 2011 Salı 12:25

Karatay Zabıtası'ndan lokanta denetimleri

Karatay Belediyesi'nin Zabıta ekipleri ve Tarım İl Müdürlüğü birlikte hareket ederek ilçede bulunan lokanta ve restaurantları denetlemesinin ardından ikinci kontrollerinin gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde Karatay Belediyesi Zabıta ekipleri ve Tarım İl Müdürlüğü birlikte hareket ederek ilçede bulunan lokanta ve restaurantları denetlemesinin ardından ikinci kontrollerinin gerçekleştirdi.
 
Genel temizlik ve fiyat listelerini kontrol eden ekipler, eksikliklerin giderilmesi noktasında verilen sürenin ardından kontrollerini sıklaştırarak kontroller esnasında temizliğe riayet etmeyen işyerleri hakkında gerekli yasal işlemler uyguladı. Özellikle Mevlana civarı ve çarşı merkezinde bulunan lokanta ve restaurantları denetleyen Zabıta ekipleri, uygunsuz ortamda ve hijyene uymayan esnaflar hakkında cezai müeyyide uygulanarak daha tertipli ve düzenli olmalarını istedi.

 Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, vatandaşların huzurlu, sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun alışveriş yapmalarına imkan sağlamak ve esnafları bilinçlendirmek olduğunu söyleyerek denetimlerin periyodik olarak sıkı bir şekilde devam ettiğini sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA