• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Yapı Denetim iftar yemeği verdi
29 Temmuz 2012 Pazar 17:35

Karatay Yapı Denetim iftar yemeği verdi

Konyanın modernleşen yüzüne hizmet veren Karatay Yapı Denetim düzenlediği iftar yemeğinde müşterileri ile bir araya geldi.
Konya’nın modernleşen yüzüne hizmet veren Karatay Yapı Denetim düzenlediği iftar yemeğinde müşterileri ile bir araya geldi. Karatay Yapı Denetim firma sahibi İnşaat Mühendisi Mehmet Aktaş iftar davetine katılan misafirlere yönelik yaptığı selamlama konuşmasında “Can ve mal güvenliğini teminen, imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlayarak 2011 yılından beri 315 000 m2 inşaat alanının sorumluluğunu başarı ile üstlenmektedir. Bünyesinde 12 adet denetçi mühendis, 10 adet kontrol mühendisi, 8 adet tekniker personel bulunduran  Karatay Yapı Denetim toplam 111 şantiyenin kontrolünü başarılı bir şekilde yürütmektedir.” dedi.
MÜSİAD sosyal tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan İnşaat Mühendisi Mehmet Aktaş “Karatay Yapı Denetim olarak amacımız ülke ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir denetim sistemi oluşturulmasını sağlamaktır.  Nüfus artışına paralel göçler, plansız kentleşme, kaçak yapılaşma, kalitesiz ve kontrolsüz yapılar, sık sık uygulanan imar affı uygulamaları ile birçok üzücü manzaraların yaşandığı ülkemizde tedbirsiz uygulamalar sonucunda can ve mal kayıplarını yaşanmıştır. Türkiye’de depreme dayanıklı binalar yapılması ve insanların can ve mal güvenliğini gerçek anlamda sağlayacak iyi, etkin ve bağımsız denetim yapılmasını istiyorsak birlikte ve güçlü bir yapı içerisinde olmalıyız. Karatay Yapı Denetim olarak bundan sonraki yıllarda da hizmet kalite çıtamızı sürekli yükselterek Konya’mız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diyerek selamlama konuşmasını sonlandırdı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA