• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Üniversitesinde sona doğru
04 Mayıs 2010 Salı 14:21

Karatay Üniversitesi'nde sona doğru

KTO Karatay Üniversitesinin akademik ve idari teşkilatlanmasına paralel olarak hızlı bir şekilde devam eden inşaat çalışmalarında ilk etabın son aşamasına gelindi.

Konya Ticaret Odası Nisan ayı Meclis toplantısı KTO Karatay Üniversitesi inşaat alanında gerçekleştirildi. Konya Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez, inşaat çalışmalarında gelinen son aşama halkında  Meclis üyelerine bilgi verdi. Meclis üyeleri inşaatın hızla tamamlanmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

     

KTO Karatay Üniversitesi’nin akademik ve idari teşkilatlanmasına paralel olarak hızlı bir şekilde devam eden inşaat çalışmalarında ilk etabın son aşamasına gelindi. Fiziki yapılanmada gelinen son aşamayı Meclis üyelerine yerinde anlatan Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2010-2011 eğitim öğretim döneminde ilk öğrencilerini almayı amaçlayan KTO-Karatay Üniversitesi’nin inşaat çalışmalarının programlandığı şekilde aksamadan sürdüğünü söyledi. Üzülmez, “Üniversitemizin eğitim anlayışıyla birlikte fiziki alanının da uluslararası standartların üzerinde olmasını amaçladık. Dersliklerimiz geniş ve ferah olacaktır. Selçuklu mimarisi ile modern mimari tarzını birleştirerek Konya’mıza büyük bir eser kazandırdık” dedi.

     

İnşaatta yapılan incelemenin ardından Konya Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Üniversite’de düzenlenen Meclis Toplantısı’nın tarihi bir toplantı olduğunu ifade eden Üzülmez, Üniversite’nin hızla tamamlanmasında destek olan Meclis üyelerine teşekkür etti. 2008 yılının Kasım ayında temeli atılan üniversite inşaatının o dönemde seçim yatırımı olarak eleştirildiğini hatırlatan Hüseyin Üzülmez, “En kısa zamanda üniversitemizi eğitime açmak için yaptığımız çalışmalarda bugün geldiğimiz nokta haklılığımızı göstermektedir. Meclisimiz birlik ve beraberlik içerisinde Konya için yapılan her yeni hizmete desteğini vermektedir. Biz bu birlikten aldığımız güçle Konya için çalışmaya şehrimize yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

     

Meclis Başkanı Seyit Karaca da Üniversite’nin Konya Ticaret Odası adına gurur duyulacak bir eser olduğunu ifade ederek, “Sadece şehrimiz için değil ülke çapında örnek bir eser ortaya koyduğumuzu Odamıza gelen ziyaretçilerimizde bizimle paylaşmaktadır” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA