• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Muhtarlar Derneğinden aşure ikramı
13 Eylül 2019 Cuma 17:28

Karatay Muhtarlar Derneğinden aşure ikramı

Muharrem Ayı dolayısıyla Karatay Muhtarlar Derneği, Aşure ikramında bulundu. Muhtarlarla birlikte vatandaşa aşure ikram eden Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca, muhtarların mahalleleriyle ilgili de istişarelerde bulundu.

Karatay Muhtarlar Derneği, Muharrem Ayı’nın başlaması dolayısıyla dernek binası önünde Aşure ikramında bulundu. Programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, mülki amirler, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaaslan, Karatay Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Ali Eken, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Protokol üyeleri, hep birlikte edilen duanın ardından programa katılan misafirlere ve vatandaşlara aşure ikramında bulundular. Aşure ikramının ardından Karatay Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve protokol üyeleri, muhtarların mahalleleriyle ilgili talepleri konusunda da istişarelerde bulundu.  

karatay-muhtarlar-dernegi-asure-ikrami-1.jpg

‘ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK’
Aşure etkinliğine yoğun katılımın olduğunu ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Ali Eken, “Tüm muhtarlarımızın katılımıyla beraber, birlik içerisinde aşure etkinliği düzenledik. Yiyenlere afiyet olsun diyoruz. Gelen herkese teşekkür ederiz. Protokol üyelerimizle birlikte, sadece Karatay Mahalle Muhtarlarımız değil, Selçuklu ve Meram Mahalle Muhtarlarımız da programımıza katıldı. Onlara da şükranlarımızı sunuyoruz. Mevlana Müzesi’ni ziyarete gelen çok sayıda turist de buraya gelerek aşurelerimizin tadına baktılar. Karatay Muhtarlar Derneği olarak böyle anlamlı ve önemli günlerde etkinliklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

haci-ali-eken.jpg

karatay-muhtarlar-dernegi-asure-ikrami-3.jpg

karatay-muhtarlar-dernegi-asure-ikrami-2.jpg

protokol-fotograf.jpg

karatay-muhtarlar-dernegi-asure-ikrami-4.jpg

karatay-muhtarlar-dernegi-asure-ikrami-5.jpg

karatay-muhtarlar-dernegi-asure-ikrami-6.jpg

karatay-muhtarlar-dernegi-asure-ikrami-7.jpg

belediye-fotolari-haber.jpg

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA