• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Liseliler eski günlerdeki gibi
02 Temmuz 2011 Cumartesi 16:08

Karatay Liseliler 'eski günlerdeki gibi'

Aralarında Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, eski milletvekilleri Hasan Angı ve Sait Gönen'in de bulunduğu Karatay Lisesi mezunları, lisenin eski binası olan İl Özel İdare binasında buluştu.
Aralarında Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, eski milletvekilleri Hasan Angı ve Sait Gönen'in de bulunduğu Karatay Lisesi mezunları, lisenin eski binası olan İl Özel İdare binasında buluştu.
    
Hançerli, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen mezunların da katılımıyla, lisenin eski binası olan Kayalıpark'taki İl Özel İdare Binası'nda gerçekleştirilen programda, burada bulunmak büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
    
Hem Karatay Lisesi mezunu hem de Karatay Belediye Başkanı olmasının kendisi için ayrı ayrı mutluluklar olduğunu ifade eden Hançerli, ''Karatay Lisesi mezunu arkadaşlarımızın girişimiyle önceki yıllarda bir araya gelme geleneğini başlattık. Karatay Liseli olmak bir ayrıcalıktır. Bu buluşmayı daha kalabalık şekilde, en az 2 bin kişinin bir araya gelmesiyle yapmak istiyoruz. Keşke bu buluşmayı Altınapa Barajı'nın kenarında bir piknik şeklinde yapsaydık'' dedi.
    
Bir süre önce Karatay Lisesi'nin bugünkü binasına yaptığı ziyarette, okulun gerek fiziki şartları gerekse öğrencilerin geleceğe ve olaylara bakışlarıyla ilgili büyük eksikliklerle karşılaştıklarını ifade eden Hançerli, şunları kaydetti:
     ''Okulumuza yeni ve modern bir binanın kazandırılması düşüncesi ne mutlu ki hayata geçirildi. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun o eski görkemli günlerine kavuşturulması, eğitim kalitesinin daha da yükseltilmesinde okuldaki öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Bu yeni binamızın da 2012 yılında eğitime hazır hale geleceğini düşünüyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim, en geç 2013 yılında hizmete açılacak. Şimdiden Karatayımız, Konyamız ve ülkemiz için binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.''
    
Eski milletvekillerinden Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Gönen ise eski arkadaşlarıyla okulun tarihi binasında buluşmanın herkes gibi kendisini de çok duygulandırdığını, Karatay Lisesi mezunlarına sağlık konusunda kendi branşında yardımcı olmaya hazır olduğunu belirtti.
    
Eski Milletvekili Hasan Angı de Karatay Lisesi mezunlarıyla bir araya gelmenin kendisini çok mutlu ettiğini, bu tür buluşmaların sayısının ve etkinliğinin artırılmasının ortaya çıkaracağı sinerjiye dikkati çekti.
    
Çeşitli konuşmaların yapıldığı, anıların paylaşılmasıyla adeta nostalji rüzgarının estiği salonda son olarak, daha etkin şekilde bir araya gelinebilmesi ve sosyal etkinlikler için Karatay Lisesinin eski ve yeni mezunlardan bir komite oluşturuldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA