• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Gençlik Merkezi öğrencileri Beyşehirde
02 Eylül 2014 Salı 14:56

Karatay Gençlik Merkezi öğrencileri Beyşehir'de

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi öğrencileri için kültürel birikim ve sosyal etkinliklere katılımı sağlamak amacıyla Beyşehir ilçesine gezi programı düzenlendi.
Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi öğrencileri için kültürel birikim ve sosyal etkinliklere katılımı sağlamak amacıyla Beyşehir ilçesine gezi programı düzenlendi. 
Karatay Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi programı için sabahın erken saatlerinde Kongre ve Gençlik Merkezinde toplanan öğrenci ve öğretmenler Beyşehir’e gitmenin sevincini yaşadı. Gençlere yönelik eğitim amaçlı hizmet veren Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bilgisayar, grafik-tasarım, halk oyunları, fitness-aerobik, İngilizce, Rusça, Arapça, ney, gitar gibi 9 branşta 400 öğrenciye eğitim olanağı sağlayan merkezde, gençlerimizin eğitim hayatına destek sağlamakla birlikte onların sosyal hayata motive olmalarını kolaylaştırmak amacıyla faaliyetlerine başladığını belirtti. Bir taraftan gençlere yönelik farklı branşlarda kurslar açılırken, bir taraftan da Karatay Belediyesi’nin tanıdığı imkanlarla gezi programlarının düzenlendiğini vurgulayan Başkan Hançerli, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin teorik ve teknik bilgilerin yanı sıra tarihini de yakından görerek kültürel anlamda bilgi birikimi elde etmelerini amaçlıyoruz” dedi.
Konya’nın sahip olduğu eşsiz güzelliklere daha yakından tanık olunması için böyle bir geziyi tertiplediklerini belirten Başkan Hançerli, geziye katılan yaklaşık 100’e yakın kursiyerin bu gezi ile birlikte Beyşehir’de keyifli vakit geçirme fırsatı bulduğunu belirtti. Başkan Mehmet Hançerli, önümüzdeki haftalarda sertifika töreni ile ilk mezunlarını verecek olan Kongre ve Gençlik Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğinin müjdesini verdi.
Yaka Manastırı’nı gezdikten sonra Beyşehir Gölü kenarında öğle yemeği yiyen kursiyerler, Eşrefoğlu Cami ve Eflatun Pınar’ı da gezdi. Kursiyerler, bu tür sosyal etkinlikleri gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA