• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay eğitim desteğini sürdürüyor
21 Aralık 2010 Salı 14:18

Karatay eğitim desteğini sürdürüyor

Eğitime yaptığı desteklerle ilklere imza atan Karatay Belediyesi ilçe genelindeki okulların çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Eğitime yaptığı desteklerle ilklere imza atan Karatay Belediyesi ilçe genelindeki okulların çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karatay Celal Akın İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan ihata duvarı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, eğitime olan desteklerinin sürdüğünü söyledi. Okullardaki eksiklikleri gidererek eğitim gören öğrencilerin hak ettikleri kalitede, daha rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim alabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Hançerli, ilçedeki diğer okullarda olduğu gibi Celal Akın İlköğretim Okulu’na da çevre düzenlemesi, bahçe duvarı ve yeşil alan çalışmalarının belediye ekiplerince yapıldığını ve fiziki anlamda bu okulun problemlerinin tamamlandığını kaydetti. Eğitimin, bu ülkenin geleceğini düşünen herkesin vazgeçilmez önceliği olması gerektiğini ifade eden Başkan Hançerli, imkanlar dahilinde okulların ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve en iyi hizmetin eğitime yapılan hizmet olduğunu söyledi.
   
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ayrıca hayırseverlerin ve belediyenin ilçeye kazandırdığı okullar ile Karatay’da derslik açığının giderildiğini ve sınıf mevcudunun ideal sayıya ulaştığını belirterek eğitime olan desteklerinin 2011 yılında da aynı yükseliş ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

Celal Akın İlköğretim Okul Müdürü Hasan Satırlı ise; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek “Eğitimciler olarak ise bize düşen görev eğitim seviyesini yükseltmek olacaktır” şeklinde konuştu.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA