• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay durmadan döküyor
12 Ekim 2011 Çarşamba 15:48

Karatay durmadan döküyor

Karatayın estetiğine önem veren Karatay Belediyesi altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarına iki farklı ekiple aralıksız devam ediyor.

Karatay’ın estetiğine önem veren Karatay Belediyesi altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarına iki farklı ekiple aralıksız devam ediyor.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'ın muhtelif yerlerinde bir taraftan müteahhit firma diğer taraftan Belediye Fen İşleri ekiplerinin hummalı bir şekilde çalışarak ilçe merkezinde asfaltlanmadık yer bırakmayacaklarını ifade etti. Kışa girmeden çalışmaların tamamlanması için gayret sarf ettiklerini söyleyen Hançerli, gece dahi asfalt ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek bir yandan okul bahçeleri, diğer yandan sanayi merkezleri ve ana arterlerde asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü vurguladı. Bu yıl içerisinde muhtelif sokakların yanı sıra Kırbaşı, Sarıyakup, Kudüs, Hacı Hasan Başı, Araplar, Bulgur İmam ve Taşkınpaşa caddelerinde asfaltlama çalışması tamamlanırken, Şehit Nazımbey, Sedirler, Selim Sultan, Aktutan, İskender, Kahraman ve Hilal caddelerinde ise çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Hançerli, Karatay’ın estetiğine önem verdiklerini belirtti. Hançerli, 2011 yılında fiziki belediyecilik anlamında güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek yapılan çalışmalarla Karatay'ın daha modern ve gözde bir ilçe haline geldiğini söyledi. Yeni imar yollarının açılmasıyla trafik akışını rahatlattıklarını da dile getiren Başkan Hançerli, ana arterlerin ve sokakların asfaltlanmasıyla bölge halkına rahat ve temiz bir ortam sunulduğunu söyledi
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA