• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Bisiklet yarışlarında sona gelindi
12 Temmuz 2012 Perşembe 16:10

Karatay Bisiklet yarışlarında sona gelindi

Karatay Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneğinin katkılarıyla bu yıl 5 incisi düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışları...

Karatay Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği’nin katkılarıyla bu yıl 5 incisi düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışları üçüncü haftayı da geride bırakarak dördüncü ve son haftasına girdi.

Geleneksel hale getirilen Ödüllü Karatay Düz Bisiklet Yarışmalarının ilk etabı Karkent Pazar alanında, ikinci etabı Büyüksinan Pazar yerinde, üçüncü etabı ise Adalet Parkı’nda geniş katılımlarla koşulurken son olarak dördüncü etap ise Olimpiyat Parkı’nda gerçekleştirilecek. 14 Temmuz Cumartesi günü saat 11:00 da yapılacak olan Ödüllü Düz Bisiklet yarışına herkesi davet eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, düzenlenen yarışların sonunda dereceye giren yarışmacılara bisiklet, eşofman takımı ve saat olmak üzere çeşitli hediyeler verildiğini söyledi. Buradaki amacın bisiklet yarışlarına girip bisiklet ödülünü kazanmak değil, bisiklet sporunu Karatay’da ve Konya’da yaygınlaştırmak ve bisiklet sporunu sevdirmek olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, erkeklerde 0-8, 9 – 13 ve 14 yaş üstü, bayanlarda ise 0 – 10 ve 11 yaş üstü olmak üzere 5 kategoride yarışlar yapıldığını belirterek Ödüllü Düz Bisiklet Yarışlarında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA