• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Belediyesi kendini kanıtladı
09 Eylül 2010 Perşembe 20:57

Karatay Belediyesi kendini kanıtladı

Ramazan ayı süresince çalışmalarını aksatmadan devam eden Karatay Belediyesi, Arefe günü akşamı tüm ekipleri ile birlikte bayram sabahına dek özellikle çarşı merkezinde temizlik çalışmalarını

Ramazan ayı süresince çalışmalarını aksatmadan devam eden Karatay Belediyesi, Arefe günü akşamı tüm ekipleri ile birlikte bayram sabahına dek özellikle çarşı merkezinde temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi.

 Her bayram öncesi yoğun ve hareketli olan çarşı merkezi bu senede aynı görüntülere sahne olurken, Arefe günü akşamı yoğunluğun sona ermesiyle temizlik çalışmalarına başlayan Karatay Belediyesi, oluşturduğu 110 kişilik bir ekiple çarşı merkezi, mahalleler ve alışverişin yoğun olduğu bölgeleri temizleyerek Ramazan Bayramı sabahına kadar mesai yaptı. Karatay Belediyesi Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerinden oluşan ekibi akşam saatlerinde çalışmalara başlamadan önce Tatlıcak Tesislerinde ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, birlikten kuvvet doğduğunu ifade ederek Karatay’ı güzelleştirmek ve temizlemek gönül işidir dedi. Belediye çalışanları sayesinde Karatay’lı ve Konya’lıların Ramazan ayını huşu içinde geçirdiklerini dile getiren Başkan Hançerli, vatandaşın bayramı daha rahat ve temiz bir ortamda geçirebilmesi için Müdürlüklerden oluşturulan 110 kişilik ortak ekiple Karatay’ı Arefe günü akşamı bayram sabahına kadar temizleyerek güzelleştireceklerini söyledi.
 
Ramazan ayında havaların sıcak seyretmesi belediye hizmetinde aksamların meydana gelmediğini fakat asfalt yapım çalışmalarında yoğun çaba sarf eden ekiplerin zorluk çektiğini ifade eden Hançerli, ecrini fazlasıyla alacaklarını söyledi. Biz çalışacağız ki vatandaş rahat edecek diyen Başkan Hançerli, az elemanımız var ama çok iş yapıyoruz dedi. Hançerli; Belediyecilikte herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterecektir. 2010 da yapılan çalışma başka yıllarda olmadı dedi. Başkan Hançerli son olarak belediye çalışanlarının ve tüm Konya’lıların Ramazan Bayramını tebrik etti.

  Karatay Belediyesi Temizlik işleri ekibi Başkan Hançerli’nin yaptığı kısa konuşmanın ardından araçlarına binerek çalışmalarını mahallelerde sokak aralarında ve çarşı merkezinde sürdürdü. Ayrıca Karatay Belediyesi Hizmet Binasına monte edilen Let ışıklı “Bayramınız Kutlu Olsun” yazısı, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA