• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında
06 Ekim 2015 Salı 12:16

Karatay Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında

Karatay Kent Konseyi Karatay'da tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatarak çeşitli eşya yardımında bulunmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden, Karatay Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünce tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli eşya yardımı yaptıklarını ifade ederek, geçtiğimiz aylarda da bu tür sosyal amaçlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.  Yusuf Güden, Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kadın Meclisi ile birlikte yeni evlenecek olan iki çifte çeyiz seti ve bir ihtiyaç sahibi aileye beyaz eşya seti yardımında bulunduklarını ve Karatay'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarının devam edeceğini belirtti. Yusuf Güden'in ardından kısa bir açıklama yapan Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Havvanur Aydın ise aylık belirli periyotlarda Karatay'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere beyaz eşya ve  çeyiz seti yardımında bulunduklarını belirterek bu imkanı sağlayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkürlerini iletti. Havvanur Aydın; Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak yapılan yardımların yanı sıra engelli bayanlarımızın spor yapması, işaret dili eğitimi ile toplumun bilinçlendirilmesi gibi bir çok sosyal alanda yapılan çalışmalarının süreceğini dile getirdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduklarını belirtereksosyal yardımlara bütçeden önemli bir pay ayrıldığını ifade etti. Başkan Mehmet Hançerli "Gerçekleştirilen hizmetlerle Karatay ilçemiz değişim süreci yaşarken, bunun yanında sosyal belediyecilik anlayışını da geliştirerek, nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise oraya koştuk. Yerel yönetimler olarak imkanlar çerçevesinde yardımlarımız sürecektir’’ dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA