• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Belediyesi iftar programları sürüyor
28 Ağustos 2009 Cuma 11:52

Karatay Belediyesi iftar programları sürüyor

Karatay Belediyesinin iftar programları çerçevesinde Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.
Belediye Yemekhane Salonu'nda düzenlenen iftar programına, AK Parti Konya milletvekilleri Hasan Angı, Mustafa Kabakçı, Ayşe Türkmenoğlu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, TYB Konya Şubesi üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı konuşmada, belediye çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla dar gelirli ailelere el uzattıklarını anlattı. Mahalle muhtarlarından alınan bilgiler ve yapılan tahkikatlar ile tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin evine kadar giderek sıcak yemek verdiklerini dile getiren Hançerli, belediye sağlık ekipleri ile de sağlık kontrollerinin yapıldığını söyledi. 
Hançerli, imkanlar ölçüsünde tespit edilen ailelere yapılan yardımların sadece bu aya mahsus olmadığını, yıl boyu devam edebileceğini bildirerek, ''Hazreti Mevlana'nın diyarına birlikte hizmet vermenin mutluluğu içerisindeyiz.'' dedi
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA