• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Belediyesi çalışmalarda hız kesmiyor
31 Ekim 2010 Pazar 10:48

Karatay Belediyesi çalışmalarda hız kesmiyor

Bir taraftan halkın daha modern ve ferah bir ilçede yaşaması için kamulaştırma işlemlerine yönelik satın alma veya trampa ile vatandaşın rızası doğrultusunda onları mağdur etmeden 18. madde
Bir taraftan halkın daha modern ve ferah bir ilçede yaşaması için kamulaştırma işlemlerine yönelik satın alma veya trampa ile vatandaşın rızası doğrultusunda onları mağdur etmeden 18. madde uygulamalarını gerçekleştiren Karatay Belediyesi, diğer taraftan kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.
 
İstiklal mahallesi Akkuyucak Caddesi üzerinde bulunan gayrimenkullerdeki bina, müştemilat, bahçe duvarı gibi yerlerin kamulaştırmasını tamamlayan Karatay Belediyesi, önceleri trafiği tehlikeye sokacak düzeyde olan Akkuyucak caddesindeki 270 m lik dar alanda yaptığı yol genişletme çalışmalarıyla caddeyi 10 m genişleterek asfaltını tamamladı.  Akkuyucak caddesinde yaklaşık 250 Bin TL kamulaştırma bedeli harcayan Karatay Belediyesi, sadece Akkuyucak’ta değil, Keçeciler ve Kırbaşı caddelerinde de kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.
 
Akkuyucak caddesinin genişletilmesiyle ilgili olarak mahalle sakinleri adına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür eden İstiklal Mahalle muhtarı Mustafa Uyanık, Akkuyucak caddesinin ve Kanal caddesinin kış aylarına girilmeden genişletilmesi mahalle sakinlerince takdirle karşılandığını belirterek yapılan kamulaştırma çalışmalarında, İstiklal mahallesinin düzenlenmesi ve güzelleştirilmesi adına Karatay Belediyesine destek olduklarının altını çizdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA