• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Belediyesi bahar temizliğine devam ediyor
28 Mart 2012 Çarşamba 15:23

Karatay Belediyesi bahar temizliğine devam ediyor

Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Aykent Ayakkabıcılar Sitesinde geçtiğimiz hafta sonu temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Aykent Ayakkabıcılar Sitesinde geçtiğimiz hafta sonu temizlik çalışması gerçekleştirdi. Aykent Ayakkabıcılar Sitesinde günlük üretim faaliyetlerinin sona ermesinin ardından başlayan temizlik çalışmalar, gece geç saatlere kadar devam etti.
Ağır geçen kışın ardından beklenen bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Aykent Ayakkabıcılar Sitesinde Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı araçlar ile çok sayıda personelin katılımıyla büyük bir temizlik çalışması yapıldı.  Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştiği temizlik çalışması gece geç saatlerde tamamlandı. Yapılan çalışmanın ardından kışın mevsiminin bıraktığı olumsuz etkilerden kurtulan Aykent Ayakkabıcılar Sitesinde yaklaşan yaz mevsimi karşılamaya hazır hale geldi.
Daha önceki haftalarda da çeşitli caddelerde bahar temizliği yapıldığını dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bu yıl ağır geçen kış mevsiminde belediye ye bağlı ekiplerin örnek bir seferberlik içerisinde halkımızın mağdur olmaması için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade ederek; bu çalışmaların bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki sanayi sitelerinde de yapılacağını  söyledi. Başkan Hançerli; sanayi sitelerindeki altyapı çalışmalarının yanında temizlik faaliyetlerinin de aksatılmadan devam edeceğini vurguladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA