• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay artık panoramik ortamda
04 Mayıs 2011 Çarşamba 14:45

Karatay artık panoramik ortamda

Karatay Belediyesi internet sitesi üzerinden Karataya kazandırılan hizmet yatırımlarını, 360 derecelik panoramik fotoğraflar ile üç boyutlu izlenebilir şekilde tanıtımına başladı.

Karatay Belediyesi internet sitesi üzerinden Karatay’a kazandırılan hizmet yatırımlarını, 360 derecelik panoramik fotoğraflar ile üç boyutlu izlenebilir şekilde tanıtımına başladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, www.karatay.bel.tr web sitesi üzerinden ilçeye kazandırılan yatırımların farklı bakış açısıyla halkın izlenimine sunduklarını ifade ederek, internet sitesi üzerinden verilen hizmetlerde yeniliklerin devam edeceğini belirtti. Sistemde, üç boyutlu bir şekilde verilen resimdeki yerin hem harita üzerinden takibi, hem de alt tarafta verilen aynı yatırıma ait resimlere tıklanarak 360 derecelik bakış açısı ile çekilmiş fotoğrafları görülebildiğini vurgulayan Başkan Hançerli, yenilenmiş Karatay’ın panoramik resimlerine  http://360.karatay.bel.tr adresinden takip edilebileceğini vurguladı. Karatay Belediyesinin resmi web sitesinin Karataylılara yeni tasarımlarla hizmet vermeye devam ettiğini dile getiren Hançerli, teknolojinin gerektirdiği her türlü imkandan yararlandıklarını söyleyerek gelişen internet çağını yakından takip ederek vatandaşların ve Karataylıların internet ortamında Belediye faaliyetlerinden haberdar olması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, web sitesi üzerinden yapılan hizmetler ile ilgili bilgi vererek siteyi ziyaret edenlerin http://tv.karatay.bel.tr adresinden Karatay Belediyesi ile ilgili bütün haberlerin videosunu izleme imkanı elde ediyorlar dedi. Sitede ayrıca vatandaşa İmar Müdürlüğü’nden e-randevu sistemi ile emlak bilgilerine kolayca ulaşabilme ve borçlarını ödeyebilme imkanı da sunulduğunu da dile getiren Hançerli, vatandaşın her türlü soru ve isteklerini direkt olarak site üzerinden mail yolu ile kendisine iletebilme imkanı sunulduğunu da sözlerine ekledi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA