• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay 1. KONEXPO fuarında yoğun ilgi gördü
16 Eylül 2012 Pazar 13:46

Karatay 1. KONEXPO fuarında yoğun ilgi gördü

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği'nce (KONSİAD), ''İki Başkentin Buluşması'' sloganıyla İstanbulda düzenlenen, Konya'nın kültürünü, ekonomisini ve ticaretini anlatan stantların yer aldığı...
Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği'nce (KONSİAD), ''İki Başkentin Buluşması'' sloganıyla İstanbul’da düzenlenen, Konya'nın kültürünü, ekonomisini ve ticaretini anlatan stantların yer aldığı ''I. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği'' fuarına katılan Karatay Belediyesi, fuarın ilgi odağı oldu.
 

 
Konya’nın en eski yerleşim birimi olan ve Konya’nın çekirdeğini oluşturan Karatay ilçesinin kültürünün yanı sıra belediye çalışmaları ve faaliyetlerinin tanıtıldığı Karatay Belediyesi standında en fazla ilgi Kültür yayınlarından “KARATAY” isimli kitap oldu. Özellikle büyük ilgi gören Karatay Kültür Sanat kitabı olan “KARATAY” isimli iki ciltlik Tarih Kitabı ile Hz. Mevlana’nın tanıtıldığı stant, 13 – 16 tarihleri arasında fuar süresince açık kaldı.
 
 
İstanbul Feshane’de düzenlenen I. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğini fuarına bizzat katılan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediyenin standına yoğun ilgi gösterilmesinden memnun olduklarını belirterek, düzenlenen organizasyonun, Konya’nın tanıtımının en güzel şekilde yapıldığının bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.
 
 
Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sakarya Valisi Mutafa Büyük, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Belediye Meclis Üyeleri, Konya’lı gazeteci ve yazarlar ile birçok davetli Karatay Belediyesi standını ziyaret edenler arasındaydı.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA