• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karapınardan önemli açıklamalar
08 Şubat 2010 Pazartesi 15:43

Karapınar'dan önemli açıklamalar

Konyaspor kulüp başkanı Bahattin Karapınar, önemli açıklamalarda bulundu.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un kulüp başkanı Bahattin Karapınar, şampiyonluk yolunda Bucaspor karşısında alınan yenilginin kendilerini son derece üzdüğünü, ancak hiçbir şeyin bitmediğini belirtti.
    

Karapınar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Bucaspor karşısında puan ya da puanlar alarak hem sıralamadaki yerlerini korumak hem de yollarına moralli bir şekilde devam edebilmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.
    

Karşılaşmada yenik duruma düşmelerine rağmen golü bulmak adına her şeyi yaptıklarını ifade eden Karapınar, şöyle dedi:''Ama bir türlü topu kaleye sokamadık. Beklemediğimiz bir yenilgi oldu. Hem rakibimize kaybettik hem de ikili averaj söz konusu olduğunda geriye düştük. Fakat bu yenilgi bizi hedefimizden uzaklaştıramaz. Sadece bir maç ve yakalayabileceğimiz önemli bir avantajı kaybettik. Hiçbir şey bitmiş değil, 13 final haftası bizi bekliyor. Bu 13 haftayı Konyaspor'a yakışır bir şekilde tamamlayarak Süper Lig'e yükseleceğiz ve Konya'yı hak ettiği yere taşıyacağız. Biz bu inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik.''

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA