• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karapınardan Bursaspor maçı yorumu
22 Temmuz 2010 Perşembe 16:16

Karapınar'dan Bursaspor maçı yorumu

2010-2011 sezonu fikstürünü değerlendiren Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, ilk hafta oynayacakları Bursaspor maçı için 'heyecan verici' dedi.
İlk hatfa oynayacakları Bursaspor maçına değinen Karapınar "Uzun bir aradan sonra Anadolu'dan çıkan son şampiyon ile sezonun ilk maçını oynamak heyecan verici bir duygu" dedi.

Başkan Karapınar sözlerini şöyle sürdürdü:

"İki şampiyon takım ilk hafta karşı karşıya gelecek. Bu Süper Lig adına da heyecan verici bir durum. Konyaspor deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maça en iyi şekilde hazırlanıp Süper Lig'in gerçek takımlarından biri olduğunu oynayacağı oyun ve alacağı başarılı sonuçla gösterecektir. Biz çalışmalarımızı Avusturya kampı ile çok iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Bütün takımlarla oynayacağımız için gerçekten fikstürün bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Çünkü rakip ayrımı yapsak bile nihayetinde lig boyunca bir dönemde rakiplerimizle karşı karşıya geleceğiz. Genel hatlarıyla fikstürümüzünden memnunuz. İç sahada oynayacağımız maçlar tüm takımlarda olduğu gibi bizimde ligdeki gidişatımızı ve kaderimizi belirleyecek. Deplasmanda son şampiyon Bursaspor ile yapacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıp, oradan alacağımız iyi bir sonuçla dönerek sezona başlamak istiyoruz. Böyle iyi bir başlangıın verdiği moralle Süper Lig'de Konyaspor'un gücünü göstereceğiz düşüncesindeyim.  Centilmence ve fair-play ruhuna yakışır bir lig geçmesini diliyorum. Bir kulüp başkanı olarak Türk futbolunun son yıllardaki yükselişinin sürmesine katkıda bulunmak istediğimizi ifade etmek istiyorum. Konyaspor olarak lige renk katacağımıza ve zevk ve heyecan yaşatacağımıza inanıyoruz. İnşallah Konyaspor bu sezon istediği sonuçları elde eder. Daha önce de söylediğim gibi ligde bu sezon öncelikli hedefimiz tabiki kalıcı olabilmek. Konyaspor'un uzun yıllar Süper Lig'de mücadele etmesini sağlayacak zemini ve alt yapıyı bu sezon oluşturmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde ve transferlerimizi bu doğrultuda yapıyoruz. Yeni sezonun tüm takımlara ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum" 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA