• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karapınar: oyun ve mücadele sevindirici
24 Ocak 2011 Pazartesi 11:44

Karapınar: 'oyun ve mücadele sevindirici'

Yeni transferler ile çıkılan ikinci devrenin ilk maçında Bursaspor karşısında iyi bir mücadele ve oyun sonrasında 1 puanla ayrıldıklarını belirten Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar..

Yeni transferler ile çıkılan ikinci devrenin ilk maçında Bursaspor karşısında iyi bir mücadele ve oyun sonrasında 1 puanla ayrıldıklarını belirten Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, oynanan oyunun gelecek adına umut verdiğini ve bir an önce başarılı sonuçlar alarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini söyledi.

"Bursaspor karşısında galibiyet alsaydık hem çok daha iyi bir başlangıç yapmış olacak hem de kamuoyuna ve camiamızda daha fazla güven vermiş olacaktık" sözleriyle açıklamasına başlayan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Ama her şeye rağmen oynadığımız oyun gelecek adına bize ümit verdi. 17 çok önemli maçtan bir tanesini puanla kapattık. Kalan 16 maçımızdan alabileceğimiz en yüksek puanları almak zorundayız. Puan cetvelindeki yeri maalesef Konyaspor'umuza yakışmıyor. Bunu bir an önce yukarılara taşımamız gerekir. Bunun içinde saha içerisinde oyuncularımız, saha dışında da bütün camia olarak kenetlenerek Konyaspor'u ligde bırakmamız gerekir. Bu hedefe ulaşma adına azami çalışmamız lazım. Yaptığımız transferlerin takıma uyumu ve çabuk adapte olmaları Konyaspor adına sevindirici. Çünkü devre arasında yapılan transferlerin takımlara uyum sağlamalarının zaman aldığı gerçeği göz önüne alındığında takımımızın bu konuda şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Oynayan transferlerimiz ilerleyen haftalarda takımımıza daha fazla katkı sağlayacağını gösterdi. Bundan sonraki maçlarımızda bu katkıların daha da artacağını düşünüyorum. Yeni transferlerimizin hazırlık maçı bile yapmadan bir lig maçına çıkması ve ilk kez bir arada oynamalarına rağmen başarılı bir mücadele ortaya koymaları gelecek adına sevindirici. İnşallah daha fazla takım oyunu oynayarak, daha fazla mücadele ederek, rakiplerden daha fazla koşarak ve isteyerek alacağımız başarılı sonuçlarla ikinci yarıyı daha rahat geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda oynanayac olan Eskişehirspor karşılaşmasının zorluk derecesi yüksek bir maç olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Bahattin Karapınar, "Eskişehirspor maçına mutlaka kazanmak için gideceğiz. Çünkü alt sıralardan kurtulma adına çok acil puanlara ihtiyacımız var. Kadrosu çok güçlü olan ve ligin en iyi ekiplerinden biri olan Eskişehirspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bunu biliyoruz. Ama Konyaspor'da yapmış olduğu takviyelerle güçlü bir duruma geldi. Yeni oyuncularımızın bu hafta yapacakları antrenmanlar daha fazla kaynaşmalarına sebep olacak. Bunun da karşılığını sahada göreceğiz" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA