• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karapınar: Buca kader maçımız
07 Şubat 2011 Pazartesi 15:42

Karapınar: 'Buca kader maçımız'

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar 2-0 yenilgiyle sonuçlanan Gaziantepspor maçını değerlendirirken kendileri açısından telafi edilemeyecek bir 3 puan kaybettiklerdini söyledi.
Karapınar, "İçerde oynadığımız maçta maalesef kaybettik. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftayı çok iyi değerlendirebilirdik. Ancak olmadı. Özellikle takımımız on kişi kaldıktan sonra konsantrasyonunu kaybetti. Çok önemli bir 3 puan kaybettik. Telafisi olmayan bir 3 puan olduğunu düşünüyorum. İçerde oynadığımız maçları kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Bunları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Takımımız saha içinde fazla bir varlık gösteremedi. Sonucunda da mağlup olduk" dedi.
 
MAÇI TAMAMEN HAKEMİN ÜZERİNE YIKAMAYIZ
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın maç sonrası yaptığı açıklamada hakeme hatalarını eleştirmesine de değinen Karapınar, ''Herşeyi hakemin üzerine yıkamayız'' dedi. Maç içerisinde hakim hataları olduğunu belirten Karapınar, "Evet maç içinde hakemin bazı hataları oldu. Özellikle gol pozisyonu öncesi bizim oyuncumuza yapılan bir faul vardı. Ancak hakem bunu atladı. Maç sonrası hakemin kendisinede aynısını söyledim. Hakemler maçlarda pozisyonları iyi süzmeli. Sarı kartları bu kadar kolay göstermemeli. Ancak bütün maçı hakeme yıkamayız. Oynanan oyuna bakıldığında bizimde takım olarak pek bir varlık gösterdiğimizi söyleyemeyiz. Rakibimiz biz on kişi kaldıktan sonra hücum oyuncularını oyuna soktu. Ve maçı kazandı" diye konuştu.
 
BUCASPOR MAÇI KADER MAÇIMIZ
Bu hafta sonu deplasmanda düşme hattında çekiştikleri Bucaspor ile oynanacak maçıda değerlendiren Karapınar, "Bucaspor maçından mutlak galip ayrılmalıyız. Puan kaybetmeye teammülümüz yok. Küme düşme hattındaki rakibimezle oynayacağız. Bu maç bizim kader maçı" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA